Kútágapuszta Vendégház

Házirend

 

Kedves Vendégeink!

Szeretettel köszöntjük Önöket Kútágapusztán vendégházunkban. Házirendünk célja, hogy a szükséges információk birtokában nyugodt és kellemes pihenést biztosítsunk, elkerüljük a kellemetlenségeket.

- Bejelentkezés és távozás

A vendégház az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján 10 óráig áll rendelkezésükre. Amennyiben délelőtt 10 óráig vendégeink nem távoznak, automatikusan felszámoljuk a következő napi szállásdíjat.

- Dohányzásra vonatkozó szabályok

Az épületekben a dohányzás MINDENHOL TILOS! Dohányozni csak az épületen kívül kijelölt helyeken szabad. Kérjük, hogy az elnyomott csikkeket a hamutartókba szíveskedjenek tenni. Fokozottan ügyeljenek a tűzbiztonságra, hisz erdő közelében vagyunk!

- Törölköző használat

A törölköző használat szolgáltatásunknak nem része. Vendégeink itt tartózkodásuk alatt mind a vendégházakban, mint a wellness szolgáltatások igénybevételekor saját törölközőiket használják. 

- Fizetés és Személyekre vonatkozó szabályok

A szállásdíjat minden esetben kérjük, hogy az érkezés napján szíveskedjenek kiegyenlí Ha valami miatt Önök az előre kifizetett időszak vége előtt távoznak a szállásról, a korábban foglalt időszakra kifizetett szállásdíjat nem áll módunkban visszafizetni. A vendégházban CSAK az oda bejelentett személyek tartózkodhatnak, akik szállásdíjat fizetnek. Kérjük Vendégeinket, hogy látogatót ne fogadjanak! Idegeneket ne engedjenek be!

- Házi állatok, élő állatok

Kútágapuszta területén vadon élő és házi állatokat is tartunk, ezért felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy házi kedvenceiket nem áll módunkban fogadni! Köszönjük megértésüket.

- Értéktárgyak

A szálláson hagyott vagyontárgyakért felelősséget nem vállalunk.

- Fogyasztók használata

Az elektromos hálózatra nagyteljesítményű fogyasztót kapcsolni TILOS! Óvjuk a természetet! Mellőzzük a víz, a villany és a gáz felesleges használatát! Amennyiben nem használnak valamit, kérjük kapcsolják le. Ha napközben elhagyják a vendégházat, kérjük az ablakokat, ajtókat szíveskedjenek becsukni, illetve a villanyt lekapcsolni. Amennyiben távozás után nyitott ablakot, égő villanyt stb. észlelünk, fenntartjuk a jogot, hogy az Önök távollétében becsukjuk a nyitva felejtett ablakot, lekapcsoljuk a villanyt, stb.

- Parkolás

Kérjük, hogy az autóikkal úgy parkoljanak, hogy a másik épületben lakókat ne korlátozzák a szabad parkolásban, mozgásban.

- Vendégházak/szobák berendezési, és egyébb tárgyaira vonatkozó szabályok

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát. A dekorációs célt szolgáló tárgyakat ne vegyék le a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, stb.) ne vigyék ki a kertbe. Amennyiben a tartózkodásuk alatt a bútorokat, berendezési tárgyakat áthelyezik, kérjük, hogy azokat távozáskor az eredeti helyre visszarakni szíveskedjenek. Amennyiben károkozás történik, vagy hibát észlelnek, kérjük azonnal jelezzék, hogy a hibát javíthassuk.

- Felelőség

A vendégház bérlői teljes anyagi felelősséget vállalnak a károkozásért. A szálláshelyen okozott kárt a helyszínen kötelesek rendezni.

- Tűzbiztonság

Vendégeink számára lehetőség van a kerti grillező, és bogrács használatára fokozott figyelem mellett, azonban égő tüzeket ne hagyjanak felügyelet nélkül. Fokozottan ügyeljenek a tűzbiztonságra! Kérjük, hogy őrizzék meg a csendet.

- Medencehasználat szabályai

Kültéri feszített víztükrű, 12x6 méteres medence 140 cm-es vízmélységgel a hét minden napján 9-19 óráig áll rendelkezésre. A medencét mindenki saját felelősségére használhatja. Szolgáltatásunk Június 1 és szeptember 1 között vehető igénybe.

 • 6 éven aluli, továbbá úszni nem tudó, 14 év alatti gyermek csak felnőtt felügyelete mellett veheti igénybe a medencé
 • Úszópelenka használata 3 éves kor alatt kötelező.
 • A medence igénybevétele csak a házirend betartásával törté
 • A medence csak 9-19 óra között használható.
 • A medencébe szennyezett testtel, lábbal belépni tilos.
 • A medence használata előtt a zuhanyzó és a lábmosó használata kötelező.
 • A medencébe és annak közvetlen környezetébe ételt és italt vinni, fogyasztani tilos.
 • A medencébe ugrálni SZIGORÚAN TILOS!
 • A medencébe bármilyen idegen tárgy bevitele tilos.
 • A medence elhúzható tetejére semmilyen tárgyat ráhelyezni, nekidőlni, rámászni TILOS.

A vendégházból való azonnali kitiltást és rendőri intézkedést von maga után a kulturálatlan viselkedés, mások nyugalmának és a közösség pihenésének zavarása. Aki a házirendet nem tartja be, attól a medence használata megtagadható. Amennyiben figyelmen kívül hagyja házirendünk szabályzatát egyszeri díjként felszámítjuk a felmerülő karbantartási költségeket. Aki a medencében, berendezési tárgyaiban kárt okoz, a kár megtérítésére kötelezhető, ellene szabálysértési eljárás indítható. 

Wellness ház szabályai

 • Wellness házunk 8 és 21 óra között áll rendelkezésre vendégeink részé
 • A fürdőházban 14 év alatti személy kizárólag felnőtt felügyelete mellett tartó A fürdőház szolgáltatásait mindenki saját felelősségére veheti igénybe. Szolgáltatásunk egész évben elérhető!
 • A fürdőház szolgáltatásait mindenki saját felelősségére használhatja.
 • A fürdőházban vendégeink saját törölközőiket használják.
 • A fürdőházban a testet eltakaró viselet szüksé
 • A jakuzziban fürdőruha használata kötelező
 • A szaunában férfiaknak deréktól térdig érő törölköző/fürdőnadrág,
  hölgyeknek hónaljtól térdig érő törölköző/fürdőruha viselése kötelező.
 • 14 év alatti gyermek csak felnőtt felügyelete mellett tartózkodhat a fürdőházban.
 • Úszópelenka használata 3 éves kor alatt kötelező.
 • A fürdőházba étel, ital és bármilyen idegen tárgy bevitele SZIGORÚAN TILOS !
 • A jakuzziba szennyezett testtel, lábbal belépni tilos.
 • A jacuzzi használata előtt a zuhanyzó használata kötelező.
 • A jakuzziba ugrálni SZIGORÚAN TILOS!

A vendégházból való azonnali kitiltást és rendőri intézkedést von maga után a kulturálatlan viselkedés, mások nyugalmának és a közösség pihenésének zavarása. Aki a házirendet nem tartja be, attól a wellness ház használata megtagadható. Amennyiben figyelmen kívül hagyja házirendünk szabályzatát egyszeri díjként felszámítjuk a felmerülő karbantartási költségeket. Aki a fürdőházban, berendezési tárgyaiban kárt okoz, a kár megtérítésére kötelezhető, ellene szabálysértési eljárás indítható.

Jó pihenést és kulturált kikapcsolódást kívánunk!

Kapcsolatok:

Tel.: +36 20 555 22 44

E-mail.: kutagapuszta@gmail.com

GPS koordináták:

qr

© 2024 Kútágapuszta apartman Zabar