Image

Vén diófás apartmanház, keleti oldal:

 Az étterem és a wellness ház között található apartmanház két külön bejáratú, egymástól teljesen elszeparált, saját tágas terasszal rendelkező részre van osztva.
Bejárata a wellness ház felől a keleti oldalon található, része egy nappalis hálószoba, kihúzható ágyakkal, bárpulttal és konyhapulttal. Ebben a helyiségben egy épített kandalló szolgáltatja a meleget, mely a hideg téli éjszakákon meghitt hangulatot áraszt. Itt kettő plusz egy fő tudja álomra hajtani fejét. Az előtér másik oldalán egy hálószoba található egy egyszemélyes és egy franciaággyal. Mellette tágas fürdőszoba wc-vel, tusolóval, kézmosóval.

Vén diófás apartmanház, nyugati oldal:

 Bejárata az étterem felől a nyugati oldalon található. Az előtérből balra a hálószobát találjuk egy egyszemélyes és egy franciaággyal, melyet tágas fürdőszoba választ el a nappalitól, amelyben egy konyhapult és egy kandalló is helyet kapott. Innen lépcsőn juthatunk fel a tetőtérbe ahol öt hálószoba és egy pihenő, társalgó került kialakításra. Három szobában egy egyszemélyes és egy franciaágy, kettőben pedig kihúzható kétszemélyes ágy várja vendégeinket.

Image
Image

Faház apartmanház:

A faház az akácos hegyoldalban áll, remek kilátással, csodálatos környezetben. Aki nem kiváncsi a város zajára és szerelmese a természetnek annak nincs ideálisabb választás! Az apartman 6 fő befogadására alkalmas. Az alsó szinten találunk egy konyhát ebédlővel, társalgóval továbbá egy sarokkádas fürdőszobát wc-vel. Valamint itt kapott helyet egy hálószoba franciaággyal egyedileg kialakított kandallóval. Lépcsőn jutunk fel a tetőtérbe, az ott kialakított hálóban négy egyszemélyes ágy kapott helyet.

Kapcsolatok:

Tel.: +36 20 555 22 44

E-mail.: kutagapuszta@gmail.com

GPS koordináták:

qr

© 2024 Kútágapuszta apartman Zabar